NSO Business Event

25 mei 2024

Beste ondernemer van JTI,

Hartelijk dank voor uw deelname aan het Business Event op 25 MEI 2024.

We zijn blij dat we onze geavanceerde leeftijdsverificatieoplossingen hebben kunnen presenteren, die reeds succesvol zijn getest in diverse sectoren binnen de petrol- en tabaksbranche, ook NSO Retail (brancheorganisatie voor de tabaksdetailhandel) heeft een positief advies gegeven aan haar leden om met de MyAgeproof solution te werken. Hieronder vindt u de korte beschrijving van de voor u samengestelde aanbieding. 

Met vriendelijke groet,

Jordi de Weerd
Moneytronic Nederland

Speciale zomeraanbieding tot 1 juli

Na het ontvangen van positieve feedback hebben we speciale aanbiedingen samengesteld, geldig vanaf nu tot 1 juli. 
Deze omvatten de MyAgeProof Solution, bestaande uit twee modulaire onderdelen: de leeftijdschatter en de ID-scanner. U kunt beide producten afzonderlijk of samen bestellen.

ONZE OPLOSSINGEN

1. Leeftijdsschatter, MyCheckr Mini

Een nauwkeurig systeem voor leeftijdsverificatie dat eenvoudig is in gebruik en de klantinteracties verbetert.

2. ID-scanners

Twee type ID-scanners die naadloos standalone functioneren en vanaf juli ook geïntegreerd kunnen worden met ASPOS van Valk Solutions.

1. Leeftijdsschatter, MyCheckr Mini

MyCheckr Mini, Leeftijdsverificatie Systeem, inclusief hardware en software.

Leeftijdsschatter

Mycheckr Mini: Speciaal voor u €395,- ex btw (normaal €439,-)
+
Telescopische Standaard Zwart: Speciaal voor u €44,- ex btw (normaal €49,-)

Licenties en updates

DET021123
Leeftijdsschatter op telescopische standaard

Geen licenties vereist. Updates zijn niet verplicht of noodzakelijk, maar ze zijn wel beschikbaar via Moneytronic of Valk via ASPOS indien nodig.

Bestellen en leveren

Gezien de hoge vraag en beperkte voorraad, raden wij u aan om snel te bestellen om uw systemen te garanderen. MyCheckr's zijn direct leverbaar zonder koppeling en vanaf juli beschikbaar met een koppeling voor ASPOS.

Optie 1. Directe levering

Bestellingen worden direct verzonden zonder koppeling en worden geleverd met een standaard via koerier KDZ tegen een tarief van €14,95.

Optie 2. Plaatsing door monteur

Bestellingen voor levering vanaf juli worden geplaatst met een voorrijdtarief van €295,-, inclusief plaatsing door een engineer. De optie voor koppeling met VALK op ASPOS wordt ook aangeboden op uurbasis.

2. ID-scanners

Hoogwaardige ID-scanapparatuur, compatibel met MyCheckr, zorgt voor efficiënte identiteitscontrole. Dit pakket omvat zowel de hardware als de software. U heeft de keuze tussen een Half Page ID-Reader en een Full Page ID-Reader.

ID-scanner

Optie 1. Half Page ID-Scanner

Speciaal voor u €1299,- ex btw (normaal €1425,-)

Optie 2. Full Page ID-Scanner

Speciaal voor u €2199,- ex btw (normaal €2580,-)

Schermopties

Optie 1. Stand Alone, met mini-pc

Voor direct gebruik zijn aanvullende investeringen nodig, waaronder een door ons Stand geselecteerde compacte Windows mini-pc (video age pop 2.0) met scherm, zodat het systeem standalone kan werken zonder kassa. Deze toevoeging kost €295,- ex btw.

Optie 2. Koppeling, met kassa

Indien we in juli de kassa van ASPOS van Valk Solutions kunnen integreren, vervalt de noodzaak tot aanschaf van deze pc. Voorrijd- en installatiekosten bedragen €295,- exclusief btw.

Licenties en updates

Optie 1. Licentiekosten

De jaarlijkse licentiekosten van €99,- zijn inbegrepen bij de ID-scanner voor het eerste jaar na aankoop.

Optie 2. Prijs Age Pop Licentie voor extra 5 jaar

Voor een uitbreiding van de licentie tot 2030 bieden we een eenmalige aankoopoptie van €295,- aan bij de aanschaf van deze scanners.

Bestellen en leveren

Bestellingen voor levering vanaf juli worden geplaatst met een voorrijdtarief van €295,-, inclusief plaatsing door een monteur.

Bestel uw beursaanbieding hier!

Kies hier uw producten(Vereist)

We delen graag enkele positieve ervaringen van ondernemers, die MyAgeproof Solution in gebruik hebben genomen

My Checkr
Lees verder
"Sinds we MyCheckr gebruiken, is ons klantcontact aanzienlijk verbeterd. Klanten waarderen de interactie tijdens het verificatieproces, wat alles soepeler laat verlopen. Het systeem is gebruiksvriendelijk en wordt zelfs door onze jongere klanten positief ontvangen. Als er om een ID gevraagd moet worden, geeft MyCheckr ons een duidelijk signaal om dit te doen."
My Checkr
Lees verder
"MyCheckr heeft ons werk aanzienlijk vereenvoudigd. Het is snel, gemakkelijk en zonder gedoe. Vooral op drukke dagen, waarbij we tot 1600 gasten bedienen, verhoogt MyCheckr onze efficiëntie. In een dynamische stad als Den Haag, met steeds veranderende regelgeving en vele klantverzoeken, biedt MyCheckr een eenvoudige en betrouwbare oplossing."