Loading...

Dual Coin Pro Wisselautomaat excl. sokkel

€ 3.265,79 incl BTW
€ 2.699,00 excl BTW

Standaard is de DualCoin uitgerust met de NV10 USB biljet lezer met ingebouwde stapelaar voor een opslag tot 600 bankbiljetten. Andere configuraties mogelijk zoals en/of acceptatie van munten. Vraag ons naar de mogelijkheden via de informatie

Het gebruik van een wisselmachine voorkomt onnodig werk voor je medewerkers en geeft een snelle en efficiënte service aan jouw klanten. De DualCoin wisselaar is standaard   geprogrammeerd voor euro’s,  maar is  beschikbaar voor bijna alle valuta. Een uitzonderlijke sterke behuizing en versterkt sluitmechanisme maken de DualCoin tot een van de meest veilige wisselaars op de markt. De 32-bit CPU biedt opmerkelijke functies, zoals het importeren/exporteren van configuratie parameters.

Door onze ruime ervaring met het instaleren van wisselaars, kunnen wij je adviseren in het opstellen van een wisselplan wat naadloos aansluit bij de wensen en behoefte. Doordat deze wisselaar beschikt over een eenvoudig menu, kan je desgewenst zelf het wisselplan aanpassen.

Artikelnummer: GVW01194 Categorieën: ,

Bel nu voor info

Beschikbaar via nabestelling

Loading...
Afmetingen in mm (hxbxd) 807 x400 x 409
Gewicht in kg. 35
Capaciteit Max 7000 munten
Indicatie WB n.v.t.
Detectie Ja
100% testresultaat         (www.ecb.europa.eu) n.v.t.
Type slot Mechanisch
Garantie 12 maanden
Merk Comestero
Eenheid Stuk
Kleur Zwart/zilver
Gewicht 50 kg
Afmetingen 40 × 40 × 80 cm

GRATIS DEMO!

Laat uw gegevens achter en wij nemen op kort termijn contact met u op.

Andere suggesties