Sylvia Heeren: “Voordat de grote ombouw naar onze nieuwe AH Dillenburgplein in Ridderkerk begon hebben we alles op het gebied van vernieuwing goed doorgenomen"

Wat te doen met de veiligheid rondom de kassagroep. We haalden kluisjes leeg, telden het elke dag en tot slot brachten we het zelf weg naar de bank. Onveilig en kassaverschillen. Hier wilden wij absoluut vanaf. Maar zouden we voor afroomboxen gaan, buizenpost of voor de uitdaging van nieuwe CCI’s? De kosten zijn gelijk aan de kosten van de buizenpost waar nog elke dag geld door handen gaat van medewerkers.

De doorslag om aan dit nieuwe project te beginnen was voor ons de veiligheid. De elektronische kluisjes tellen het geld direct, checken het op echtheid en worden per medewerker geregistreerd.

De pouches (zakjes) in de elektronische kluisjes zijn veilig en geven automatisch aan wanneer een pouch vol is en moet worden verwisseld. Het verwisselen van deze pouches is even wennen maar is veilig en niemand komt meer aan het geld. De genummerde, volle pouches belanden direct in de kluis. Je roomt de complete pouch af in de computer en bij 4 a 5 pouches kan je al een storting klaar maken. Dus niet alleen veiligheid is een pré, ook levert het tijdwinst op. Natellen is absoluut niet meer nodig. Het was even wennen met de weekafsluiting in het nieuwe AH systeem, maar kunnen nu vol trots vertellen dat onze kassaverschillen mede door de CCI’s bijna nihil zijn.”

Producten bekijken: