Werken bij...

Bij Moneytronic Nederland werken we met een divers team van professionals. Onze medewerkers zijn de kern van ons succes, en we streven ernaar om een cultuur te creëren waarin ze kunnen floreren. Hier is wat je kunt verwachten als je bij ons komt werken:

Samenwerking: Onze teams werken nauw samen om hoogwaardige cashmanagementoplossingen te bieden. Samenwerking is de rode draad in onze organisatie. Ongeacht je ervaring, bij ons krijg je de kans om bij te dragen aan ons succes.
Diversiteit: Onze bedrijfsactiviteiten omvatten diverse sectoren, en we verwelkomen mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden. We geloven in diversiteit als een kracht.

Ontwikkeling: Geldt bij ons het principe dat leren en ontwikkelen centraal staat. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent, we bieden mogelijkheden om te groeien en je vaardigheden te verbeteren.
Betekenisvol werk: Bij Moneytronic werk je aan betekenisvolle projecten die organisaties helpen hun cashmanagement te verbeteren. Je draagt bij aan het efficiënter en veiliger maken van financiële processen voor klanten in verschillende sectoren.
Uitdagende functies: Of je nu geïnteresseerd bent in technische aspecten van cashmanagement of in sales en klantrelaties, we bieden uitdagende functies die bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Duurzaamheid: Bij Moneytronic staan duurzaamheid en vitaliteit centraal. We investeren in onze medewerkers en zorgen ervoor dat ze gezond en gemotiveerd blijven. Als je op zoek bent naar een boeiende en dynamische werkomgeving waar je kunt bijdragen aan de toekomst van ons bedrijf, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we succesvol zijn. Wil je meer weten of ben je op zoek naar een uitdagende functie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Service Engineer

Locatie: Rosmalen, hybride en op locatie
Dienstverband: Fulltime, vast dienstverband, salaris en bedrijfsauto in overleg

Over Moneytronic
Moneytronic Nederland is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in Cash Management oplossingen.
We hebben de missie om contante geldstromen veiliger en efficiënter te maken voor organisaties en bedrijven. Onze activiteiten breiden zich uit over heel Europa, en we bedienen verschillende sectoren, waaronder retail, fastfood, supermarkten, vrije tijd, non-profit en zakelijke dienstverlening. Als contractleverancier voor toonaangevende namen zoals Ahold, Jumbo, Plus, MediaMarkt, Rituals en McDonald’s, hebben we een sterke reputatie opgebouwd.

Functieomschrijving
Als Service Engineer bij Moneytronic speel je een essentiële rol in ons team. Onze organisatie is dynamisch, en geen enkele dag is hetzelfde. Je moet flexibel en proactief zijn, en je dag prioriteren op basis van de behoeften van dat moment. Je hebt de vrijheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven. De bereidheid om te reizen is cruciaal, gezien het internationale karakter van de functie, waarbij de Benelux en een deel van Duitsland worden bediend.

Taken en verantwoordelijkheden
Service installatie en onderhoud

 • Onderhouden en installeren van technische oplossingen en systemen.
 • Installatie en service van diverse apparatuur op locatie, inclusief plaatsing en verankering van kluizen.
 • Adviseren en begeleiden van klanten bij specifieke problemen.
 • Beheren, vormgeven en commercieel uitbreiden van de serviceadministratie.
 • Correspondentie met leveranciers, klanten en adviserende organen.
 • Monitoren en naleven van servicecontracten.
  ICT-netwerkbeheer intern en extern
 • Beheer van software op lokale servers, back-office, of via centrale servers of VPN-verbindingen.
 • Beheersen van kennis en configuratie van databases (SQL), waaronder beheer van CRM, Exchange en CMS.
  Magazijnbeheer en voorraadcontrole (logistiek)
 • Verantwoordelijkheid voor CRM, voorraadbeheer en bestelprocedures.
 • Verzenden van pallets en pakketten nationaal en internationaal.
  Commerciële uitbreiding van servicecontracten
 • Identificeren van kansen om het aantal servicecontracten commercieel uit te breiden.

Kwalificatie en vereisten

 • MBO-HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond.
 • Beheersing van ten minste de Nederlandse en Engelse taal, kennis van het Duits is een pre.
 • Ervaring met Microsoft (SQL), CRM, Exchange, CMS.
 • Goede omgangsvormen en een verzorgd uiterlijk.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie.

Team

Binnen onze Serviceafdeling werk je nauw samen in een vast en hecht team van 3 vaste teamleden, met de aanvullende ondersteuning van ambulante collega’s. Dit maakt deel uit van ons grotere team bij Moneytronic, dat in totaal 10 toegewijde professionals telt. Samen streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige cashmanagementoplossingen te bieden.

Contact

Als deze functie jou aanspreekt, neem dan contact op met Joanne van Heumen, via 0652665872 of stuur een e-mail, Joanne@moneytronic.nl, om te ontdekken of dit de juiste kans voor jou is.

Findersfee > week Ibiza

Ken jij de perfecte kandidaat voor de functie van Service Engineer bij Moneytronic Nederland?
Als je iemand hebt in gedachten, laat het me weten. Als deze persoon wordt aangenomen, ontvang je als bedankje voor de waardevolle verwijzing een weekje op Ibiza. Een geweldige kans om te delen en te belonen. Laten we samen succesvol zijn! Vraag naar de voorwaarden bij Joanne!

Sales Medewerker

Locatie: Rosmalen, hybride en op locatie
Dienstverband: Fulltime, vast dienstverband, salaris en bedrijfsauto in overleg

Over Moneytronic
Moneytronic Nederland is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in Cash Management oplossingen.
We hebben de missie om contante geldstromen veiliger en efficiënter te maken voor organisaties en bedrijven. Onze activiteiten breiden zich uit over heel Europa, en we bedienen verschillende sectoren, waaronder retail, fastfood, supermarkten, vrije tijd, non-profit en zakelijke dienstverlening. Als contractleverancier voor toonaangevende namen zoals Ahold, Jumbo, Plus, MediaMarkt, Rituals en McDonald’s, hebben we een sterke reputatie opgebouwd.

Functieomschrijving
Als Sales Medewerker bij Moneytronic Nederland speel je een centrale rol in onze groei. Je identificeert, benadert en beheert klanten in de cashmanagementsector. We voorzien organisaties van hoogwaardige cashmanagementoplossingen, zoals geldtel- en detectieapparatuur, zelftellende kassalades en slimme safes.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten het uitbreiden van ons klantenbestand en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Je biedt professioneel advies op maat en werkt naar het behalen van onze verkoopdoelstellingen. Klantgerichtheid staat centraal, en je begrijpt de specifieke behoeften van onze klanten in verschillende sectoren.

Verantwoordelijkheden

 • Klantrelaties beheren: Je onderhoudt bestaande klantrelaties en legt regelmatig contact met hen.
 • Nieuwe klanten werven: Je richt je op het aantrekken van nieuwe zakelijke klanten en streeft naar het opbouwen van duurzame relaties (75% acquisitie, 25% relatiebeheer).
 • Professioneel advies: Je biedt op maat gemaakt professioneel advies aan klanten en stelt geschikte oplossingen voor. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het plannen van je eigen agenda en het opvolgen van offertes.
 • Wekelijkse rapportage: Je brengt wekelijks verslag uit aan de zaakvoerder, wat zorgt voor korte communicatielijnen.

Kwalificaties

 • HBO-werk- en denkniveau: Je hebt een diploma op minimaal HBO-niveau of gelijkwaardige ervaring. Een succesvolle B2B buitendienstervaring is een vereiste.
 • Technische affiniteit: Je hebt interesse en affiniteit met technische aspecten.
 • Taalvaardigheid: Je spreekt vloeiend Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. Voor Franstalige regio’s is vloeiend Nederlands-Frans tweetaligheid vereist.
 • Jachtinstinct: Je hebt een ondernemende mentaliteit, maar je bent geen agressieve verkoper (hardseller).
 • Communicatieve vaardigheden: Je bent gewend aan korte communicatielijnen en beschikt over sterke commerciële, stressbestendige en klantgerichte eigenschappen.
 • Onderhandelingsvaardigheden: Je bent een bekwame onderhandelaar en hebt technische interesse en affiniteit.
 • Flexibiliteit: Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.
 • Stabiel CV: Je hebt een stabiel en logisch opgebouwd CV.
 • Resultaatgerichtheid: Je werkt resultaatgericht en kunt zelfstandig werken. Je hebt een geldig rijbewijs B.

Profiel
We zijn op zoek naar iemand die ondernemend is, zelfstandig kan opereren, commercieel ingesteld is, interesse heeft in technische systemen en betrouwbaar en accuraat is. Zelfstandigheid is van vitaal belang voor deze functie.

Aanbieding

 • Je wordt lid van een snelgroeiende organisatie en krijgt uitgebreide on-the-job training. Je krijgt de kans om actief bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze groeiende organisatie. Je eigen inbreng wordt sterk gewaardeerd.
 • Voor je toewijding en motivatie ontvang je een aantrekkelijk salarispakket, inclusief een tankpas, laptop en mobiele telefoon.

Ervaring
We verwelkomen kandidaten met enkele jaren ervaring die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière, evenals senioren die hun plek vanaf dag één innemen.

Sollicitatieprocedure
Als deze functie je aanspreekt, stuur dan een e-mail naar Joanne@moneytronic.nl met de volgende informatie:

  • CV en persoonlijke motivatie
  • Beschikbaarheid en salarisindicatie

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Joanne via het genoemde e-mailadres.