NL / ENG / ESP

“CCi geeft ons een heel veilig gevoel”

Onze klanten

Wie kan onze producten beter aanbevelen dan een tevreden klant? Daarom laten wij ze
graag even aan het woord. Zij kunnen u vertellen wat voor hen in praktijk belangrijk is.

Sylvia Heeren , AH Ridderkerk

Sylvia Heeren: “Voor de grote ombouw naar  onze nieuwe Albert Heijn Dillenburgplein in Ridderkerk begon hebben we alle aspecten op het gebied van vernieuwing goed doorgenomen. Wat te doen met de veiligheid rondom de kassagroep. We haalden kluisjes leeg, telden het elke dag en tot slot brachten we het zelf weg naar de bank. Onveilig en kassaverschillen. Hier wilden wij absoluut vanaf. Maar zouden we voor afroomboxen gaan, buizenpost of voor de uitdaging van nieuwe CCI’s? De kosten zijn gelijk aan de kosten van de buizenpost waar nog elke dag geld door handen gaat van medewerkers.

De doorslag om aan dit nieuwe project te beginnen was voor ons de veiligheid. De elektronische kluisjes tellen het geld direct, checken het op echtheid en worden per medewerker geregistreerd.

De pouches (zakjes) in de elektronische kluisjes zijn veilig en geven automatisch aan wanneer een pouch vol is en moet worden verwisseld. Het verwisselen van deze pouches is even wennen maar is veilig en niemand komt meer aan het geld. De genummerde, volle pouches belanden direct in de kluis. Je roomt de complete pouch af in de computer en bij 4 a 5 pouches kan je al een storting klaar maken. Dus niet alleen veiligheid is een pré, ook levert het tijdwinst op. Natellen is absoluut niet meer nodig. Het was even wennen met de weekafsluiting in het nieuwe AH systeem, maar kunnen nu vol trots vertellen dat onze kassaverschillen mede door de CCI’s bijna nihil zijn.”

Ed Meeuws , Supermarkt manager

Ed Meeuw: “CCi biedt mij het beste van twee werelden. Veiligheid en efficiency vind ik belangrijk, die combinatie vond ik in CCi. Met dit systeem werken wij veel efficienter, zo romen wij ‘s-avonds af naar onze begin voorraad en kunnen we sneller de kluis tellen. Ik ben de investering gaan terugverdienen door arbeidsuren te schrappen. Door deze tijdsbesparing zet ik per dag 2,5 arbeidsuur minder in! 2 arbeidsuren minder in!

“Ik heb destijds voor Moneytronic gekozen omdat we samen een succesvolle pilot hebben gedraaid. Dat was een prettige ervaring zonder problemen. Wij hebben onderling een goede band!”

Tamara, Hoofd-caissière

CCi doet tegenwoordig mijn werk!    Tamara (hoofd-caissière): “Het grootste voordeel ten opzichte van traditionele cashboxen is dat wij het afgestorte niet meer hoeven te sorteren en tellen. De kluistelling is zo makkelijk geworden dankzij CCi en de bijhorende software. Het systeem maakt geen fouten en is zeer betrouwbaar.”

“Op alle vlakken is CCi + + +”

Amanda Bremmer, hoofdcaissière

“Het grote voordeel is dat wij na het afromen eigenlijk niets meer met het geld hoeven te doen”, zegt hoofdcaissière Amanda Bremmer.

“Bij de kassa hebben wij het geld voor de laatste keer in handen, de rest gaat automatisch. Het systeem telt het geld en detecteert het ook meteen op valsheid.

Daarbij komt dat het zakje minder snel vol zit, dat duurt zo’n twee tot drie dagen. Met één druk op de knop hebben we bovendien een uitdraai waarop precies staat aangegeven wat er per kassa aan geld wordt afgestort.” CCi geeft Bremmer vooral ook een heel veilig gevoel. “Het geld is direct veilig opgeborgen, niemand kan er zomaar bij.”

 

Richard Broeren:“We hebben twaalf jaar lang twee Super de Boer-winkels Gerund, beide een buizenpostsysteem. Toen we afgelopen zomer hebben verbouwd paste buizenpost niet meer in de checkouts en hebben we gekozen voor het intelligente systeem van Moneytronic.

Na een halfjaar kan ik zeggen dat we hier veel gelukkiger mee zijn dan destijds met het buizenpostsysteem”.

Meer testimonials

  • De boxen voorkomen fraude, zijn efficient en bovenal veilig

    Amanda Bremmer, hoofdcassiere over Intelligente cashbox CCI

Kom eens op de koffie

We helpen u graag met uw uitdaging!

Contact

Meer weten?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief