Loading...

OPTIE 3. MyCheckr + Koppeling Aspos

€ 531,19 incl BTW
€ 439,00 excl BTW

Inclusief

  • Mycheckr Mini: Speciaal voor u €395,- ex btw (normaal €439,-)
  • Telescopische Standaard Zwart: Speciaal voor u €44,- ex btw (normaal €49,-)

Plaatsing door monteur

Bestellingen worden geplaatst met een indicatief voorrijdtarief van €295,-, inclusief plaatsing door een engineer. Deze kosten worden achteraf in rekening gebracht en zijn afhankelijk van het aantal bestelde systemen en de mogelijkheid om een route te plannen voor meerdere vestigingen.

Koppeling Aspos

De optie voor koppeling met VALK op ASPOS wordt ook aangeboden op uurbasis. Tarieven worden nader bepaald en op basis van backorder behandeld.

Geen licenties vereist

Updates zijn niet verplicht of noodzakelijk, maar ze zijn wel beschikbaar via Moneytronic of Valk via ASPOS indien nodig.

 

Artikelnummer: NSO_optie3 Categorie: Tag:

Bel nu voor info

Loading...

MyCheckr Mini:

MyCheckr voert anonieme leeftijdsschattingen uit om te helpen bij de verkoop van goederen met een leeftijdsbeperking. Het is een eenvoudige en voordelige oplossing die de medewerker helpt weloverwogen beslissingen te nemen tijdens het leeftijdscontroleproces. De MyCheckr toont de medewerker duidelijk als een handmatige ID-controle wordt aanbevolen. Alles in één oplossing, geen internet nodig en geen terugkerende kosten. Er worden geen gegevens opgeslagen (GDPR-gecertificeerd door Age Check Certification Scheme (ACCS).

GRATIS DEMO!

Laat uw gegevens achter en wij nemen op kort termijn contact met u op.

Andere suggesties