Albert Heijn Deurne BE – Peeters Govers

Albert Heijn Deurne BE

Delen

Lars van Gansen: “Wij hebben in november 2019 gekozen voor de CCi SmartSafe van Moneytronic omdat we van collega’s hadden gehoord dat het een makkelijk en veilig systeem is.”

“CCi is een superhandig en zeer veilig systeem van contant geld verwerking. Het is zeer gebruiksvriendelijk en we hebben er dan ook nog nooit problemen mee gekend.” Het CCi slimme afstortsysteem is zeer makkelijk in gebruik en zorgt voor extra  tijdwinst bij het legen van de kassa’s omdat het geld al is geteld. Doordat wij de kassalades tellen met de gekoppelde geldweegsystemen is de hele procedure snel en veilig.

We gebruiken het systeem inmiddels al in vier van onze winkels omdat het zeer simpel is in gebruik, zeer veilig en omdat er zo ook geen fouten gebeuren tijdens onze kassaprocedures. Wij ondervinden dat er steeds een zeer snelle en correcte service gebeurt vanuit Moneytronic. We zouden het systeem zeker aanraden aan collega’s. Onze mening is dat het een prima investering is die tijd oplevert en zorgt voor correctheid. En dat is precies waar de CCi voor bedoeld is.

Producten bekijken:

Meer nieuws

Referenties

Lucardi Juweliers

“Wij hebben gekozen voor gemak, betrouwbaarheid, veiligheid en transparantie. De CCi oplossing van Moneytronic biedt dit allemaal” Lucardi is de grootste juweliersketen in Nederland met

Meer lezen »
Referenties

McDonald’s Alblasserdam

‘Ik ben voor een veilige en transparante kassastroom met een lage investering. Niet moeilijk doen als iets makkelijk kan’ ‘Niemand kan er meer bij, dat

Meer lezen »

Wil je graag meer informatie over een van onze producten of diensten, neem de contact op.