Albert Heijn Deurne BE – Peeters Govers

Delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Lars van Gansen: “Wij hebben in november 2019 gekozen voor de CCi van Moneytronic omdat we van collega’s hadden gehoord dat het een makkelijk en veilig systeem is.”

“CCi is een superhandig en zeer veilig systeem van contant geld verwerking. Het is zeer gebruiksvriendelijk en we hebben er dan ook nog nooit problemen mee gekend.” Het CCi geldweegsysteem is zeer makkelijk in te stellen naar ieder zijn wensen en de koppeling met de computer zorgt ervoor dat er geen telfouten meer worden gemaakt en dat levert ook nog eens extra tijdwinst op bij het legen van de kassa’s omdat het geld al is geteld. 

We gebruiken het systeem inmiddels al in vier van onze winkels omdat het zeer simpel is in gebruik, zeer veilig en omdat er zo ook geen fouten gebeuren tijdens onze kassaprocedures. Wij ondervinden dat er steeds een zeer snelle en correcte service gebeurt vanuit Moneytronic. We zouden het systeem zeker aanraden aan collega’s. Onze mening is dat het een prima investering is die tijd oplevert en zorgt voor correctheid. En dat is precies waar de CCi voor bedoeld is.

Producten bekijken:

Meer nieuws

Wil je graag meer informatie over een van onze producten of diensten, neem de contact op.