Intratuin Moubis – Ibbenbüren

Intratuin Moubis

Delen

Bij Intratuin Moubis in Ibbenbüren (lid van de Intratuin Group) gebruikt eigenaar Henning Moubis al geruime tijd gesloten betaalsystemen bij 4 kassa’s.

Hiervoor worden de “Coinmaster” -apparaten van Moneytronic gebruikt, die bij de kassa’s zijn geplaatst en bediend worden door de medewerkers.

Eigenaar Henning Moubis: “Het gebruik van het apparaat is heel eenvoudig, bespaart veel tijd en is ook veel
veiliger dan de conventionele handmatige betaalmethode.” Via een directe verbinding met het kassasysteem kan de klant het te betalen bedrag voor controledoeleinden zien, zijn contant geld (bankbiljetten en / of munten) in het apparaat steken en zijn wisselgeld binnen enkele seconden terugkrijgen. Omdat de betaalprocessen geautomatiseerd zijn, heeft u meer tijd om een paar persoonlijke woorden met de klant uit te wisselen om bvb. te verwijzen naar speciale aanbiedingen of promoties.

Werknemers hebben niet langer direct contact met contant geld, wat een groot veiligheidsvoordeel is. Het betalingsproces is geautomatiseerd en het moeizame handmatig tellen van de kassa’s is niet langer nodig, waardoor werknemers waardevolle tijd besparen, vooral ‘s avonds. Vanwege de hoge capaciteiten voor munten en bankbiljetten, hoeft het apparaat slechts zeer zelden te worden geopend.

Henning Moubis: “Ik heb altijd gezocht naar een manier om de volledige contante transactie voor klanten en werknemers te vereenvoudigen en veiliger te maken. We slaagden hier in met de nieuwe geldwisselaar. ”

Producten bekijken:

Meer nieuws

Referenties

Lucardi Juweliers

“Wij hebben gekozen voor gemak, betrouwbaarheid, veiligheid en transparantie. De CCi oplossing van Moneytronic biedt dit allemaal” Lucardi is de grootste juweliersketen in Nederland met

Meer lezen »
Referenties

McDonald’s Alblasserdam

‘Ik ben voor een veilige en transparante kassastroom met een lage investering. Niet moeilijk doen als iets makkelijk kan’ ‘Niemand kan er meer bij, dat

Meer lezen »

Wil je graag meer informatie over een van onze producten of diensten, neem de contact op.