Intratuin Moubis – Ibbenbüren

Bij Intratuin Moubis in Ibbenbüren (lid van de Intratuin Group) gebruikt eigenaar Henning Moubis al geruime tijd gesloten betaalsystemen bij 4 kassa’s.

Hiervoor worden de “Coinmaster” -apparaten van Moneytronic gebruikt, die bij de kassa’s zijn geplaatst en bediend worden door de medewerkers.

Eigenaar Henning Moubis: “Het gebruik van het apparaat is heel eenvoudig, bespaart veel tijd en is ook veel
veiliger dan de conventionele handmatige betaalmethode.” Via een directe verbinding met het kassasysteem kan de klant het te betalen bedrag voor controledoeleinden zien, zijn contant geld (bankbiljetten en / of munten) in het apparaat steken en zijn wisselgeld binnen enkele seconden terugkrijgen. Omdat de betaalprocessen geautomatiseerd zijn, heeft u meer tijd om een paar persoonlijke woorden met de klant uit te wisselen om bvb. te verwijzen naar speciale aanbiedingen of promoties.

Werknemers hebben niet langer direct contact met contant geld, wat een groot veiligheidsvoordeel is. Het betalingsproces is geautomatiseerd en het moeizame handmatig tellen van de kassa’s is niet langer nodig, waardoor werknemers waardevolle tijd besparen, vooral ‘s avonds. Vanwege de hoge capaciteiten voor munten en bankbiljetten, hoeft het apparaat slechts zeer zelden te worden geopend.

Henning Moubis: “Ik heb altijd gezocht naar een manier om de volledige contante transactie voor klanten en werknemers te vereenvoudigen en veiliger te maken. We slaagden hier in met de nieuwe geldwisselaar. ”

Producten bekijken: