Lucardi Juweliers

"Wij hebben gekozen voor gemak, betrouwbaarheid, veiligheid en transparantie. De CCi oplossing van Moneytronic biedt dit allemaal"

Lucardi is de grootste juweliersketen in Nederland met inmiddels ook winkels in België en Duitsland. De formule onderscheidt zich van traditionele juweliers door het aanbieden van moderne en trendy juwelen voor een betaalbare prijs.
 
Al sinds 2015 plaatst Moneytronic in opdracht van Lucardi Juweliers de CCi smartsafes. Na een kort maar succesvol pilot-traject is gestart met de uitrol. Inmiddels zijn alle winkels opgeleverd.

 

Edwin Rijk, financieel controller

Een investering zonder ingewikkeld gedoe. Geen maandelijks terugkerende kosten, geen volle kassalades meer gedurende de dag. Dit geeft toch een veilig gevoel bij de medewerkers.

Geen papierwerk meer, alles wordt netjes geregistreerd, zowel op datum als op tijdstip. Op deze manier kun je altijd makkelijk terugvinden hoe veel cash er in de winkels ligt. Je kunt makkelijk rapporten uitdraaien en alle data uit het verleden blijft ook netjes bewaard. Daarnaast is het voor de medewerkers in de winkels ook erg makkelijk in gebruik. Je stopt het geld in de kluis en het is veilig opgeslagen. Je hoeft niks te tellen. Dat scheelt enorm veel tijd.

Of wij positief zijn over de CCi? Wij hebben inmiddels 125 winkels die allemaal voorzien zijn van een CCi. Dit zegt denk ik genoeg. Als de CCi een storing heeft of het even niet doet dan wordt het eigenlijk altijd binnen een paar dagen opgelost. De service is goed en snel. Wij zouden het aan iedere retailer aanbevelen. Bij de overstap merk je eigenlijk pas alle voordelen. Eén kleine investering, maar heel veel voordelen. 

Product(en) bekijken: