PLUS van Wijnbergen – Beek

Met de CCi en de SMARTtill® van Moneytronic hebben we nu een 98% gesloten geldstroom en direct een digitale rapportage van alle cash bewegingen.’

Tim van Wijnbergen was een van de eerste die de SMARTtill®, ofwel de zelftellende kassalade van Moneytronic, in gebruik heeft genomen. Hij voelt zich daarom betrokken bij dit product en is blij dat niemand het geld meer hoeft aan te raken. Hij wilde rust rondom het ‘kassapark’. ‘Als het om cash gaat is er bij mij veiligheid en rust op de werkvloer, zelfs bij nieuwe en onervaren werknemers. Ik ben van 36 naar 6 kassalades gegaan en mijn hoofd kassière bespaart ik denk zo’n 6 uur per week aan geld telwerk.                                                                           

We werkten al met de intelligente kluisjes CCi voor het direct afstorten van cash. En nu met de aanvulling van de zelftellende kassalades wordt er met een minimum aan uren en kosten een maximaal rendement behaald. Een simpele en ‘hufterproof’ ICT-oplossing voor mijn cash geldstroom. Mijn hoofd kassière is enthousiast want ze heeft niet meer 10 keer per week alle cash in handen en er zijn nauwelijks kas-kluis-verschillen. Er is bij wisseling van kassamedewerker geen geloop met kassalades en een beperkt aantal kluis bewegingen en geen cashbox-gedoe.

Ik ben altijd op zoek naar efficiency. Met de CCi en de SMARTtill® van Moneytronic hebben we nu een 98% gesloten geldstroom en direct een digitale rapportage van alle cash bewegingen.’ Moneytronic CCi en SMARTtill®, voor PLUS supermarkten een sterk vereenvoudigde Cash Management.

Producten bekijken: