Plus Wetzels – Landgraaf

Peter Wetzels, eigenaar van PLUS Supermarkt in Landgraaf heeft een tevreden hoofdkassière omdat zij niet meer om 6.30 uur in de winkel hoeft te zijn om te gaan tellen voordat de winkel opengaat. 

Hierdoor is de kwaliteit van bezetting op de werkvloer toegenomen en beter verspreid over de dag en de roosters zijn al aangepast. Er wordt 9 tot 12 uur per week aan telwerkuren bespaard en kunnen elders voor worden ingezet. Nu wordt er alleen aan het einde van de week geteld.

Sinds Wetzels de intelligente afroomkluis CCi en de zelftellende kassalade SMARTtill van Moneytronic gebruikt, heeft hij een real-time overzicht op elk moment van de dag. ‘Ik kan de lade-inhoud per kassa op elk moment van de dag volgen. Er is daarnaast ook geen geloop met kassalades meer. Dat verhoogt de veiligheid in de winkel en voor mijn personeel. De kluis gaat nu om 18.00 uur dicht en gaat niet meer open. Dat was voorheen niet zo. We zijn ook van het afromen van biljetten via buizenpost gewisseld naar de CCi afroomkluis bij elke kassa. Dat scheelt ook veel telwerk in de back office en via de CCi heb ik ook hier een real-time overzicht. 

We werken er nu zo’n 2 maanden mee en Ik ben erg tevreden met deze overstap. Mijn cashflow is nu veel beter geregeld’.

Producten bekijken: