Cashspeed Solution; De telvrije winkel

Sinds 2016 ontwikkelt CASHSPEED innovatieve oplossingen om bij te dragen aan een sneller, efficiënter en nauwkeuriger cashmanagement en om financiële verliezen voor bedrijven te voorkomen.

De oplossingen zijn gebaseerd op unieke technologie, het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, met als doel om te reageren op alle problemen waarmee ondernemers worden geconfronteerd op het gebied van cash management, ongeacht de kassasoftware.

  • De software is een revolutie in het beheer van cash processing.
  • Eenvoudige en snelle integratie met POS software (optie).
  • Registratie en analyse van de handelingen per kassamedewerker en per winkel.
  • Cash management in jouw bedrijf.

Het verwerken van contant geld vereist tijd en is een aanzienlijke kostenpost voor elke ondernemer. De risico’s en kosten die hieraan verbonden zijn, zijn des te belangrijker wanneer je meerdere kassapunten beheert en des te meer wanneer je meerdere vestigingen beheerd.

CCi Smartsafe controleert en telt alle afgestorte biljetten en slaat ze op in een verzegelde sealedbag of cassette. Natellen voor afstorten hoeft niet meer!

SMARTtill® weegt continu de inhoud. Zo weet je altijd wat er in de lade zit, hoef je niet te tellen en bespaar je al snel uren per week.

Financiële verliezen

Diefstal- en incassofouten kosten retailers jaarlijks meer dan 60 miljard euro. Naast de directe kosten hebben deze problemen een financiële impact op de organisatie, vereist veel tijd van managers, tijd die minder goed kan focussen op andere belangrijke activiteiten.

Tijdverspilling

De tijd die nodig is om contant geld verwerken, voor te bereiden voor opening en sluiting. Dat vermenigvuldigd met het aantal kassa’s, winkels en medewerkers, is het een echte aanslag voor een bedrijf.

Zichtbaarheid van de cashflow

Naarmate het aantal kassa’s of winkels toeneemt, wordt cashbeheer op afstand complexer. Je moet het kasbeheer echter bijna in realtime optimaliseren: transactiefouten, voorraden munt- en bankbiljetten, activiteitspieken, het veiligstellen van overtollig geld, enz.

Risico voor het personeel

Het personeel is onderworpen aan directe of indirecte druk in verband met de behandeling van contant geld: blootstelling aan het risico van diefstal, stress in verband met mogelijke telfouten, incidentele geschillen met bepaalde klanten over een transactie, enz.

Mobiele app

CashSpeed; de oplossing die echt een verschil gaat maken!

Steeds meer ondernemers vertrouwen op de toegevoegde waarde van een smartsafe en de zelf tellende kassalade. ‘Met de CCi en de SMARTtill® van Moneytronic hebben we nu een 98% gesloten geldstroom en direct een digitale rapportage van alle cash bewegingen.’ aldus Tim van Wijnbergen van PLUS Beek. Neem contact op voor een demo op locatie of via Teams.

AD Delhaize Aartselaar door Buurtsuper.be:

Ontdek de CashSpeed oplossing:

Delen