CashSpeed Solution; De telvrije winkel

Sinds 2016 ontwikkelt CashSpeed innovatieve oplossingen om bij te dragen aan een sneller, efficiënter en nauwkeuriger cashmanagement en om financiële verliezen voor bedrijven te beperken of zelfs te voorkomen.

De oplossing is gebaseerd op unieke technologie. Het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, met als doel om te reageren op alle problemen waarmee ondernemers worden geconfronteerd op het gebied van cashmanagement. Ongeacht de kassasoftware.

  • De software is een revolutie in het beheer van cash processing
  • Eenvoudige en snelle integratie met POS software mogelijk
  • Registratie en analyse van de handelingen per kassamedewerker en per winkel

Het verwerken van contant geld vereist tijd en is ongeacht de hoeveelheid nog altijd een aanzienlijke kostenpost. De risico’s en kosten die hieraan verbonden zijn nemen aanzienlijk toe wanneer je meerdere kassapunten beheert en des te meer wanneer je meerdere vestigingen beheerd.

SMARTtill® weegt continu de inhoud. Zo weet je altijd wat er in de kassalade zit. Tellen hoeft niet meer en dat kan je al snel tot 75% tijdbesparing opleveren.

CCi Standaard

CCi Smartsafe controleert en telt alle afgestorte biljetten en slaat ze op in een verzegelde sealedbag of cassette. Natellen voor afstorten hoeft niet meer!

Financiële verliezen

Diefstal- en incassofouten kosten retailers jaarlijks meer dan 60 miljard euro. Naast de directe kosten hebben deze problemen een financiële impact op de organisatie, vereist veel tijd van managers, tijd die minder goed kan focussen op andere belangrijke activiteiten.

Tijdverspilling

De tijd die nodig is om contant geld verwerken, voor te bereiden voor opening en sluiting. Dat vermenigvuldigd met het aantal kassa’s, winkels en medewerkers, is een echte aanslag voor een bedrijf.

Zichtbaarheid van de cashflow

Naarmate het aantal kassa’s of winkels toeneemt, wordt cashbeheer op afstand complexer. Je moet het beheer bijna in real-time optimaliseren: transactiefouten, voorraad munt- en bankbiljetten, activiteit pieken, het veiligstellen van overtollig geld, etc.

Risico voor het personeel

Het personeel is onderworpen aan directe of indirecte druk in verband met de behandeling van contant geld: blootstelling aan het risico van diefstal, stress in verband met mogelijke telfouten, incidentele geschillen met bepaalde klanten over een transactie, etc.

Mobiele app

Stel je eens voor;

▪ Niet meer tellen
▪ In één oogopslag zicht op de inhoud van de kassa
▪ Minder of niet meer lopen met geld
▪ Geen rigoureuze aanpassingen in proces
▪ Fliptop model past in ruimte ANKER kassalade
▪ Behoudt van persoonlijk contact met klant
▪ 1 kassalade per kassa óf 1 centrale kassa
▪ Inzicht meerdere locaties binnen 1 platform
▪ Rapporten via desktop of App
▪ Beperkte investering vergeleken met alternatieven

Steeds meer ondernemers vertrouwen op de toegevoegde waarde van een smartsafe en de zelf tellende kassalade. ‘Met de CCi en de SMARTtill® van Moneytronic hebben we nu een 98% gesloten geldstroom en direct een digitale rapportage van alle cash bewegingen.’ aldus Tim van Wijnbergen van PLUS Beek. Neem contact op voor een demo op locatie of via Teams.

AD Delhaize Aartselaar door Buurtsuper.be:

Ontdek de CashSpeed oplossing:

Delen