Over ons

Moneytronic maakt het verschil. Niet alleen met kwalitatieve oplossingen maar ook met service en een persoonlijke aanpak. Ruim 20 jaar geleden bestond ons assortiment vooral uit geld tel- en detectie apparatuur. Nog steeds zijn we de grootste in geldweegsystemen maar leveren we daarnaast een compleet aanbod innovatieve, efficiënte en onderscheidende cashmanagement oplossingen waaronder zelf tellende kassalades, smartsafes en gesloten betaaloplossingen. Stuk voor stuk oplossingen waarmee we voor jouw bedrijf, klein of groot het verschil kunnen maken. 

Sander van Esch

Al ruim 15 jaar vind ik het een uitdaging klanten te helpen bij de contante geldverwerking. In een markt waar een enorme verschuiving heeft plaatsgevonden in het betaalgedrag en oplopende kosten, is het juist van belang om processen met een frisse blik te bekijken. Na relatief rustige jaren is het geweldig om te zien dat met innovaties als de zelf tellende kassalade SMARTtill we echt een verschil kunnen maken. Ook benieuwd hoe we jouw bedrijf telvrij kunnen maken…

Missie & Doel

De markt waarin we opereren is continue aan verandering onderhevig. Klanten verwachten hoogwaardige producten en stellen hoge eisen. De markt wordt door de komst van internet steeds groter, er is meer concurrentie van goedkopere productielanden en de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. 

Onze ruime ervaring en samenwerkingen met wereldwijd gerenommeerde bedrijven, stelt ons in staat je de meest veilige en efficiënte oplossingen te bieden. Met onze oplossingen blijf je flexibel en zit je niet vast aan langlopende contracten. Kenmerkend voor onze dienstverlening is de persoonlijke aanpak en het creëren van oplossingen op maat. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner met ruime ervaring dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kernwaarden

 • Klant centraal
  We werken samen met de klant aan de perfecte cashmanagementoplossing waarbij de behoefte van de klant staat centraal staat.
 • Gedreven
  Wij werken met een ongekende gedrevenheid om altijd te zoeken naar de juiste oplossing voor de klant.
 • Expertise
  Door onze jarenlange ervaring met geldverwerking in verschillende branches hebben wij een grote know how opgebouwd. Wij weten wat er speelt in de diverse branches en beschikken over de juiste kennis en expertise om iedere klant te adviseren over geldverwerking.
 • Innovatief
  Moneytronic combineert kennis en ervaring op een creatieve manier om samen met de klant te werken aan slimme oplossingen. We zorgen iedere dag weer dat de vragen uit de markt omgezet worden naar nieuwe en betere producten.
Oktober, 1999

Business to Business - Moneytronic Nederland BV

Al in 1991 is er een actieve rol in cashmanagement oplossingen, toen nog als Business to Business. In 1999 worden de activiteiten voortgezet onder de nieuwe naam Moneytronic Nederland BV.
Oktober, 1999
Juli, 2004

Introductie CountEasy geldweegsysteem

Naast de welbekende 'Omal 6000' wordt de volledig nieuw ontwikkelde CountEasy geïntroduceerd. De compacte en draagbare variant beschikt over slechts een paar functietoetsen waarmee het toestel erg eenvoudig laat bedienen. Het geïntegreerde handvat en oplaadbare accu, maakt het daarnaast mogelijk om zonder risico met het toestel te lopen.
Juli, 2004
Februari 2007

Introductie MultiCount geldweegsysteem

Na een trouwe dienst van bijna 20 jaar wordt de 'Omal 6000' opgevolgd door de compacte en snelle MultiCount. In 2008 wordt de ISW functie toegevoegd die het mogelijk maakt om het systeem te koppelen met de PC zonder tussenkomst van software. Een ware revolutie waarop tot op de dag vandaag grootschalig gebruik van word gemaakt.
Februari 2007
Augustus, 2013

Eerste SmartSafe van Nederland

Moneytronic introduceert als eerste in Nederland een SmartSafe voor de Retail. CCi is compact, past bij iedere kassa, telt, controleert en slaat biljetten op. Ondernemers besparen tot uren per week aan telwerk. Nog steeds is CCi een zeer gewaardeerde oplossing binnen de Retail, Supermarktbranche, DIY en Fastfood.
Augustus, 2013
November, 2014

CountEasy TS geldweegsysteem

Al in 2009 liggen er plannen op tafel om de 2 jaar eerder geïntroduceerde MultiCount, volledig opnieuw te ontwikkelen. Alle Europese distributeurs worden betrokken in het ontwikkelproces wat jaren later leidt tot de introductie van de CountEasy TS. Een gebruiksvriendelijk en uitgebreid systeem wat wordt bediend via een groot verlicht touchscreen.
November, 2014
Augustus, 2015

Moneytronic is verhuisd

Moneytronic groeit waardoor het oude kantoor in Den Bosch te klein is geworden. In Augustus 2015 betrekt Moneytronic het huidige pand aan De Kleine Elst in Rosmalen. Hier beschikken we ook over een ruime showroom met een groot deel van de oplossingen. Kom gerust eens langs.
Augustus, 2015
MT-112 valsgelddetector USB
Oktober, 2015

MT-112 vals geld detector

De nieuwe Eurobiljetten (ES2) in de Europa-serie zijn gefaseerd in omloop gebracht. Bij de invoering van het nieuwe € 10,- biljet introduceert Moneytronic de MT-112 vals geld detector. Als snel wordt dit snelle, betrouwbare en compacte model door tal van formules landelijk uitgerold.
MT-112 valsgelddetector USB
Oktober, 2015
Augustus, 2018

Recycling toegevoegd aan assortiment

Een veranderende markt, waarbij de nadruk steeds meer gelegd wordt op efficiëntie en veiligheid, vraagt om innovatieve oplossingen die aansluiting vinden bij het betaalgedrag van klanten. Bij Moneytronic bieden we jou het meest uitgebreide assortiment gesloten betaaloplossingen zodat we altijd een passende en betaalbare oplossing kunnen aanbieden.
Augustus, 2018
SMARTtill Fliptop V2 incl. bekabeling
Januari, 2020

SMARTtill®

Moneytronic introduceert de SMARTtill® van APG Cashdrawer. Een zelf tellende kassalade die op basis van gewicht precies aangeeft wat de inhoud van de kassalade is en welke handelingen er gedurende de dag plaatsvinden. Een ware revolutie die in combinatie met een smartsafe de winkel 'telvrij' maakt en voor het eerst sinds jaren rendement toevoegt in het proces geldverwerking.
SMARTtill Fliptop V2 incl. bekabeling
Januari, 2020
Afbeelding1
Juni 2020

CashSpeed Solution

Een uniek platform waarin de betrouwbare CCi smartsafe en de SMARTtill® gekoppeld zijn. De telvrije winkel is hiermee realiteit geworden. Als manager, ondernemer of hoofdkantoor altijd zicht op de handelingen aan de kassa, inhoud van de kassalade en smartsafe. Fouten kunnen snel worden getraceerd en wisselgeld efficiënt worden aangevuld. Lopen met kassalades is verleden tijd net als tellen.
Afbeelding1
Juni 2020
CashSpeed APP
Maart 2022

Nieuwe website en mobiele App voor Android en IOS

Na de introductie is en continu gewerkt om de volledige oplossing te verbeteren. Naast het elimineren van kleine bugs is, mede door de input van gebruikers, het platvorm verder ontwikkeld. Dit heeft als resultaat een enorm stabiele oplossing, overzichtelijke web omgeving en mobiele App.
CashSpeed APP
Maart 2022

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met ons team voor meer informatie over de door ons geleverde diensten voor jouw bedrijf!

Partners