Over ons

ZORGELOOS CASHMANAGEMENT BEGINT BIJ MONEYTRONIC
Al ruim 30 jaar specialist in Cash Management oplossingen. We zijn gespecialiseerd in Cash Management-oplossingen, waaronder valsgelddetectie, geldweegsystemen, munten- en biljettentellers, gesloten betaaloplossingen, zelftellende kassalades, smartsafes, kluizen, lockers en meer. Onze kernwaarden zijn kennis, passie voor het vak en betrouwbare producten. Wat ons onderscheidt, is onze focus op hoogwaardige oplossingen, waarbij service en een persoonlijke benadering centraal staan. Terwijl ons assortiment ruim twee decennia geleden voornamelijk bestond uit geldtel- en detectieapparatuur, zijn we vandaag de dag een toonaangevende speler op de markt van geldweegsystemen. Bovendien bieden we een uitgebreid scala aan innovatieve, efficiënte en unieke cashmanagementoplossingen, zoals zelftellende kassalades, slimme safes en geavanceerde gesloten betaaloplossingen. Elk van deze oplossingen draagt bij aan het succes van zowel kleine als grote bedrijven.

 

Jordi de Weerd

30 jaar geleden begon mijn verkoopreis met het aanbieden van een geldweegsysteem uit Engeland genaamd de Moneytronic-weegschaal. Mijn eerste bezoeken bracht ik aan bekende namen zoals McDonald’s, lokale bakkerijen, Jumbo en Gamma. De verbluffende snelheid waarmee ze een kassa konden tellen, maakte diepe indruk.

Decennia later ben ik nog steeds enthousiast over de innovatieve Smarttill-oplossingen, een slimme kassalade die automatisch het geld telt en registreert. Dit wordt gecombineerd met geavanceerde kluistechnologie die alles netjes telt en verpakt. Geen handmatig tellen meer, geen gedoe met contant geld, alleen het gemak ervan.

We hebben de manier waarop we geld in winkels en bedrijven behandelen volledig herzien. Het draait om meer digitalisering, veiligheid en geautomatiseerd transport zonder handmatig te hoeven tellen. We hebben die verschuiving gemaakt met aandacht voor de veiligheid van de winkel en hoe je jouw kostbare tijd kunt besteden. Het gaat tenslotte om tijd voor klanten en gezin, en daar zorgen wij voor.

Met 30 jaar ervaring bieden wij hoogwaardige en intelligente oplossingen met een passie voor deze bijzondere vorm van cashmanagement.

Jordi de Weerd

 

Missie & Doel

In een voortdurend veranderende markt streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige oplossingen te bieden die aan de hoogste normen voldoen. De invloed van het internet vergroot de markt aanzienlijk, en de opkomst van productielanden met lagere kosten zorgt voor een grotere concurrentie. Tegelijkertijd worden snelle technologische ontwikkelingen steeds belangrijker.
Dankzij onze uitgebreide ervaring en onze samenwerkingen met wereldwijd gerenommeerde bedrijven zijn we in staat om de veiligste en meest efficiënte oplossingen aan te bieden. Onze oplossingen bevorderen flexibiliteit en vermijden langdurige contractuele verplichtingen. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak en onze focus op oplossingen op maat. Als betrouwbare partner met jarenlange ervaring ben je bij ons aan het juiste adres.

Kernwaarden

Klantgerichtheid
Bij Moneytronic staat de klant centraal. We werken nauw samen om de ideale cashmanagementoplossing te realiseren, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant.
Gedrevenheid
Onze ongeëvenaarde gedrevenheid drijft ons om voortdurend te zoeken naar de juiste oplossingen voor onze klanten, hoe complex de uitdagingen ook zijn.
Expertise
Met jarenlange ervaring in geldverwerking binnen diverse branches, beschikken we over diepgaande kennis. We begrijpen de unieke dynamiek van verschillende sectoren en kunnen elke klant adviseren over geldverwerking.
Innovatie
Bij Moneytronic combineren we kennis en ervaring op een creatieve manier om samen met de klant aan slimme oplossingen te werken. We zetten dagelijks in om marktvragen om te zetten in nieuwe, verbeterde producten.

Oktober, 1999

Business to Business - Moneytronic Nederland BV

Al in 1991 is er een actieve rol in cashmanagement oplossingen, toen nog als Business to Business. In 1999 worden de activiteiten voortgezet onder de nieuwe naam Moneytronic Nederland BV.
Oktober, 1999
Juli, 2004

Introductie CountEasy geldweegsysteem

Naast de welbekende 'Omal 6000' wordt de volledig nieuw ontwikkelde CountEasy geïntroduceerd. De compacte en draagbare variant beschikt over slechts een paar functietoetsen waarmee het toestel erg eenvoudig laat bedienen. Het geïntegreerde handvat en oplaadbare accu, maakt het daarnaast mogelijk om zonder risico met het toestel te lopen.
Juli, 2004
Februari 2007

Introductie MultiCount geldweegsysteem

Na een trouwe dienst van bijna 20 jaar wordt de 'Omal 6000' opgevolgd door de compacte en snelle MultiCount. In 2008 wordt de ISW functie toegevoegd die het mogelijk maakt om het systeem te koppelen met de PC zonder tussenkomst van software. Een ware revolutie waarop tot op de dag vandaag grootschalig gebruik van word gemaakt.
Februari 2007
Augustus, 2013

Eerste SmartSafe van Nederland

Moneytronic introduceert als eerste in Nederland een SmartSafe voor de Retail. CCi is compact, past bij iedere kassa, telt, controleert en slaat biljetten op. Ondernemers besparen tot uren per week aan telwerk. Nog steeds is CCi een zeer gewaardeerde oplossing binnen de Retail, Supermarktbranche, DIY en Fastfood.
Augustus, 2013
November, 2014

CountEasy TS geldweegsysteem

Al in 2009 liggen er plannen op tafel om de 2 jaar eerder geïntroduceerde MultiCount, volledig opnieuw te ontwikkelen. Alle Europese distributeurs worden betrokken in het ontwikkelproces wat jaren later leidt tot de introductie van de CountEasy TS. Een gebruiksvriendelijk en uitgebreid systeem wat wordt bediend via een groot verlicht touchscreen.
November, 2014
Augustus, 2015

Moneytronic is verhuisd

Moneytronic groeit waardoor het oude kantoor in Den Bosch te klein is geworden. In Augustus 2015 betrekt Moneytronic het huidige pand aan De Kleine Elst in Rosmalen. Hier beschikken we ook over een ruime showroom met een groot deel van de oplossingen. Kom gerust eens langs.
Augustus, 2015
MT-112 valsgelddetector USB
Oktober, 2015

MT-112 vals geld detector

De nieuwe Eurobiljetten (ES2) in de Europa-serie zijn gefaseerd in omloop gebracht. Bij de invoering van het nieuwe € 10,- biljet introduceert Moneytronic de MT-112 vals geld detector. Als snel wordt dit snelle, betrouwbare en compacte model door tal van formules landelijk uitgerold.
MT-112 valsgelddetector USB
Oktober, 2015
Augustus, 2018

Recycling toegevoegd aan assortiment

Een veranderende markt, waarbij de nadruk steeds meer gelegd wordt op efficiëntie en veiligheid, vraagt om innovatieve oplossingen die aansluiting vinden bij het betaalgedrag van klanten. Bij Moneytronic bieden we jou het meest uitgebreide assortiment gesloten betaaloplossingen zodat we altijd een passende en betaalbare oplossing kunnen aanbieden.
Augustus, 2018
SMARTtill Fliptop V2 incl. bekabeling
Januari, 2020

SMARTtill®

Moneytronic introduceert de SMARTtill® van APG Cashdrawer. Een zelf tellende kassalade die op basis van gewicht precies aangeeft wat de inhoud van de kassalade is en welke handelingen er gedurende de dag plaatsvinden. Een ware revolutie die in combinatie met een smartsafe de winkel 'telvrij' maakt en voor het eerst sinds jaren rendement toevoegt in het proces geldverwerking.
SMARTtill Fliptop V2 incl. bekabeling
Januari, 2020
Afbeelding1
Juni 2020

CashSpeed Solution

Een uniek platform waarin de betrouwbare CCi smartsafe en de SMARTtill® gekoppeld zijn. De telvrije winkel is hiermee realiteit geworden. Als manager, ondernemer of hoofdkantoor altijd zicht op de handelingen aan de kassa, inhoud van de kassalade en smartsafe. Fouten kunnen snel worden getraceerd en wisselgeld efficiënt worden aangevuld. Lopen met kassalades is verleden tijd net als tellen.
Afbeelding1
Juni 2020
CashSpeed APP
Maart 2022

Nieuwe website en mobiele App voor Android en IOS

Na de introductie is en continu gewerkt om de volledige oplossing te verbeteren. Naast het elimineren van kleine bugs is, mede door de input van gebruikers, het platvorm verder ontwikkeld. Dit heeft als resultaat een enorm stabiele oplossing, overzichtelijke web omgeving en mobiele App.
CashSpeed APP
Maart 2022

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met ons team voor meer informatie over de door ons geleverde diensten voor jouw bedrijf!

Partners