CCi een slim, compact en betrouwbaar afstortsysteem

Delen

CCi is het slimme alternatief voor traditionele cashboxen of buizenpost.

 
Ieder afgestort biljet wordt gecontroleerd op echtheid (100% ECB) en direct geregistreerd. Fysiek contact met geld is niet meer nodig. CCi kan de biljetten opslaan in een afgesloten Cassette of TruPouch (sealed bag) die direct kan worden aangeboden bij uw bank of waardetransport. 

 

De CCi kan worden uitgerust met een functiescheiding mogelijkheid. 

Daarmee beschik je over een krachtige tool waarmee je in staat bent om op niveau af te storten. Hiermee voorkom je dat er onnodig gelopen wordt met afdrachten gedurende openingsuren. CashView geeft je via de rapportagefunctie een helder en nauwkeurig overzicht van alle afdrachten per coupure. Zonder te tellen kun je op de normale manier de kas opmaken.  CCi is de beste Smartsafe voor de retail. Een Smartsafe die doet wat hij moet doen, je een veilig gevoel geeft en waarmee je tot uren per week aan tijd bespaart. Afhankelijk van jouw situatie is CCi leverbaar met speciale TruPouches (sealedbags) of cassettes.

Diverse verzekeraars verzekeren de inhoud van de smartsafes zodat je de inhoud dagenlang kan laten zitten.

 
Gebruik de CCi I-Button bij de CCi met functiescheiding om op kassa-, lade- of medewerkerniveau af te storten. Iedere i-Button krijgt een naam zodat je in de software makkelijk kan zien wat er is afgestort.
 
Waarom CCi de beste keus is vertellen we je graag tijdens een kort gesprek.
 

Moneytronic BV in Rosmalen is al ruim 20 jaar specialist in Cash Management oplossingen. Vals geld detectie, geld weegsystemen, munten- en biljettentellers, contactloos contant betalen oplossingen, smartsafes, kluizen, lockers zijn een greep uit ons assortiment. Onze basis berust op kennis, passie voor het vak en betrouwbare producten.

Meer nieuws

Wil je graag meer informatie over een van onze producten of diensten, neem dan contact op