Deze ijssalon medewerker schept nooit op!

Delen

Een groot succes is de Virtuo 2Note of de 4Note recycler. Deze oplossing is niet alleen snel en betrouwbaar, hij neemt vooral heel weinig ruimte in beslag.

 
Vanaf de eerste warme lentedagen, maar zeker in de zomer op warme zonnige dagen wordt het druk in de ijssalons. Om wachtrijen te voorkomen biedt Moneytronic B.V. uit Rosmalen de cashrecycler Virtuo 2Note en de Virtuo 4Note. Met deze recyclers laat je de zoetekauwen sneller genieten van een verkoelende ijsco, en raakt je personeel niet overhit. 

 

De Virtuo is echt een groot succes want hij neemt snel en betrouwbaar een flink aantal essentiële contante betalingen over. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om al je contante betalingen via de Virtuo te laten lopen. Hierdoor schept jouw personeel meer ijsjes in dezelfde periode. En doordat de contacten met cash een stuk minder zijn, is hygiënisch werken, ook nog eens een stuk makkelijker. De Virtuo houdt de betalingen gedurende de dag bij waardoor je geen last krijgt van kasverschil, en tegelijkertijd heb je een extra afrekenpunt in je ijssalon die geen inzet van meer personeel behoeft. Aan het einde van de dag heb je kassa sneller geteld omdat de Virtuo zelf alles al optelt voor jou. Meerdere tevreden klanten zijn je al voor geweest, en zij zijn zeer tevreden over de inzet van de Virtuo en wat hij daadwerkelijk oplevert in de praktijk. 

 
 Virtuo 2Note/Virtuo4Note cashrecycler 
 

De Virtuo is een betaalsysteem voor contant geld/cash recycler die weinig ruimte in beslag neemt. De Virtuo kan twee of vier biljetten opslaan en wordt compleet geleverd met software voor afrekenen en administratie. Ook kan je een gepersonaliseerd front voor de Virtuo ontwerpen zodat de machine mooi aansluit bij de huisstijl van je ijssalon.

Mobiele showroom moneytronicHeb je het altijd druk en zoek je een goede oplossing die jou vooral ondersteunt bij de hoeveelheid bestellingen, informeer dan eens naar onze Bestelzuil met geïntegreerde betaaloplossing Bij deze zuil bestellen klanten hun ijsco of ander product uit jouw assortiment al en ze rekenen ook meteen af. Het enige wat jij doet is je klanten hun bestelling uitreiken waardoor je meer tijd hebt voor klantcontact. En dat willen we natuurlijk allemaal graag.

Tijdelijke promotie: Tijdelijk is onze 2Note en 4Note afgeprijsd. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Tijdelijke promotie Virtuo2note en Virtuo4note
Tijdelijke promotie Virtuo2note en Virtuo4note

 

Moneytronic BV in Rosmalen is al ruim 20 jaar specialist in Cash Management oplossingen. Vals geld detectie, geld weegsystemen, munten- en biljettentellers, contactloos contant betalen oplossingen, smartsafes, kluizen, lockers zijn een greep uit ons assortiment. Onze basis berust op kennis, passie voor het vak en betrouwbare producten.

 

 

Meer nieuws

Wil je graag meer informatie over een van onze producten of diensten, neem dan contact op