SMARTtill, de zelftellende kassalade

SMARTtill front

Delen

Een revolutie in kassalades;

SMARTtill intelligent Cash Drawer van Moneytronic.

 
Deze zelftellende kassalade maakt cash transacties zeer eenvoudig door de speciale weegmethodiek en SMARTtill- Solution. Een kassalade die weegt en direct controleert of de contant handelingen kloppen met de software van jouw kassasysteem. 

 

 

Intelligente kassalade.

De lade controleert of de inname en de uitgifte (wisselgeld) kloppen door middel van een uniek weegsysteem. Fouten zijn hierdoor geminimaliseerd en worden binnen 2 seconden gemeld aan de gebruiker en/of manager. Omdat de SMARTtill Intelligent Cash Drawer kan worden geïntegreerd met jouw PoS-hardware / PoS-applicatie, legt hij alle cash activiteiten vast en stemt deze af met de gemaakte verkopen en geeft signalen af bij ongeoorloofde uitnamen en contante fouten.


  
 

Real Time

Je hebt een real-time inzicht inde geldstroom aan de kassa en deze SMARTtill unit kan je wel 30 minuten per kassa, per dag besparen aan tijd als het gaat om kasopmaak. Zo ontstaat een zorgeloos en intelligent contantenbeheer, zelfs in de kassalade.

Moneytronic BV in Rosmalen is al ruim 20 jaar specialist in Cash Management oplossingen. Vals geld detectie, geld weegsystemen, munten- en biljettentellers, contactloos contant betalen oplossingen, smartsafes, kluizen, lockers zijn een greep uit ons assortiment. Onze basis berust op kennis, passie voor het vak en betrouwbare producten.

 

 

Meer nieuws

Wil je graag meer informatie over een van onze producten of diensten, neem dan contact op