Keurslager Tim de Gier – Nijkerk

Keurslager Nijkerk - 2

Delen

Tim de Gier, eigenaar van een prachtige slagerij in Nijkerk, maakt sinds enkele maanden gebruik van een gesloten betaalsysteem, ook wel recycler genoemd.           

Tim had een dergelijke oplossing al eerder in België gezien waar dit inmiddels heel ‘normaal’ is. Los van de hygiëne is het prettig dat er geen fouten meer gemaakt kunnen worden. Vanuit de nieuwe kassa’s komt een kassabon waarop een QR-code staat. Die wordt gescand waarna de klant zelf kan betalen. 

Los van de investering is dit best een ingrijpende verandering voor zowel de            medewerkers als onze klanten. Bij de medewerkers kwam het in eerste instantie over als ‘Alweer nieuw gedoe. We rekenden toch altijd af met geld! En nu dit.’ Deze gedachte hield gelukkig maar kort stand.

Ook klanten waren niet altijd direct enthousiast, tot ze ontdekten hoe simpel de handelingen waren. Zelfs wat oudere klanten zagen het na enige tijd helemaal zitten.  We lopen ook altijd met de klant mee naar de betaalautomaat, dit is wel zo  persoonlijk en dat wordt gewaardeerd.

Kortom, wij zijn erg blij met de recycler en geloven dat dit zeker toekomst heeft in Nederland.

Producten bekijken:

Meer nieuws

Referenties

Lucardi Juweliers

“Wij hebben gekozen voor gemak, betrouwbaarheid, veiligheid en transparantie. De CCi oplossing van Moneytronic biedt dit allemaal” Lucardi is de grootste juweliersketen in Nederland met

Meer lezen »
Referenties

McDonald’s Alblasserdam

‘Ik ben voor een veilige en transparante kassastroom met een lage investering. Niet moeilijk doen als iets makkelijk kan’ ‘Niemand kan er meer bij, dat

Meer lezen »

Wil je graag meer informatie over een van onze producten of diensten, neem de contact op.